Analýza nebezpečí a kritické kontrolní ochranné body HACCP [Hazard analysis critical control points] : Praktická příručka k zabezpečení zdravotní a hygienické nezávadnosti potravin pro výrobce, prodejce a kontrolní instituceZdeněk Matyáš.

Get it

Saved in:

Bibliographic Details

Main Author
Zdeněk Matyáš, 1923-2002
Document Type
Books
Physical Description
85 s. : fotogr., obr., tab.
Published
Brno : Centrum hygieny potravinových řetězců, 1993
Subjects
Item Description
Vyd. Stát. zdrav. úst. v Praze. - Bibliogr. na konci kap.
Dostupné též v digitální podobě v aplikaci Kramerius
ISBN
80-900035-3-2

Holdings

Help
You have to be logged in for creating requests.
Availability Status Department Collection Location Description Note Call #
Outside loan
Loading…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
4-0997.060
In-house only
Loading…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
4-0997.060