Pes, který jedl lanýže : příběhy a recepty z Umbrie

Chci si vypůjčit

Víte, co jsou „nahaté“ ravioly, jak se dělá „svaté víno“ a jak chutná scottadito neboli „spálený prst“? Proč je lepší kupovat králíka i s hlavou a co to znamená, když mají těstoviny „duši“? Kde je hlavní město cibule a jaký moučník upekly ženy z Assisi umírajícímu svatému Františkovi? Americká autorka Suzanne Carreiro celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Suzanne Carreiro
Další autoři
Alena Heroutová
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
397 stran ; 22 cm
Vydáno
Praha : Argo, 2018
Vydání
Vydání první
Témata
Popis jednotky
Přeloženo z angličtiny
ISBN
978-80-257-2492-7

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
SVKHK
3. NP
V641/642 A0-56099