Oleje : používání olejů z ořechů, semen a plodů na vaření, dressingy a marinády

Chci si vypůjčit

Používání ořechových, ovocných a semínkových olejů na vaření, dressingy a marinády. Šéfkuchařka představí některé z nejdůležitějších kulinářských olejů.Dozvíte se, odkud pocházejí, jejich základní vlastnosti, jak mohou být prospěšné pro naše zdraví i to, jak je v kuchyni nejlépe využít. Budete mít možnost si vyzkoušet celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Další autoři
Ursula Ferrigno , Louise Pickford, 1964- , Jan Baldwin , Sára Lebedová
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
64 stran : barevné ilustrace ; 20 cm
Vydáno
Praha : Dobrovský s.r.o., 2017
Edice
Knihy Omega (Dobrovský)
Témata
Popis jednotky
Obsahuje rejstřík
Přeloženo z angličtiny
ISBN
978-80-7390-614-6

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
SVKHK
3. NP
V641.55/.56 A0-50939