Příprava pokrmů I. : polytechnické činnosti pro 2. stupeň ZŠ II.

Chci si vypůjčit

Kniha žáky informuje o hygienických zásadách při přípravě pokrmů, předkládá základní legislativu v oblasti nákupu, značení či skladování potravin a ukazuje, jak v kuchyni připravit maso, obiloviny a jiné. Na tento titul navazuje ve stejné ediční řadě publikace Příprava pokrmů II. Nová ediční řada nabízí pedagogům druhého celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Eva Marádová, 1951-
Další autoři
Jitka Vodáková, 1933-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
142 stran : ilustrace ; 30 cm
Vydáno
Praha : Raabe, [2015]
Tisk AS
Edice
Dobrá škola (Raabe). Polytechnické činnosti pro 2. stupeň ZŠ II.
Témata
Popis jednotky
Podnázev na obálce: Praktické náměty pro výuku
Bibliografie
Obsahuje bibliografie
ISBN
978-80-7496-200-4

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
SVKHK
Sklad - do 45 min.
B1-6064