Potravinářské zbožíznalství : technologie potravin
Výživa a potraviny, zejména jejich kvalita a vliv na zdraví, jsou v současné době předmětem velkého zájmu médií a samozřejmě i veřejnosti. I když stále většina spotřebitelů nakupuje potraviny podle ceny, stoupá počet těch, kteří si vybírají podle surovinového složení, výživové hodnoty a senzorických vlastností. Kniha by měla … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 425 s. : il. ; 24 cm
- Vydáno
-
Ostrava :
Key Publishing,
2014
- Vydání
- 1. vyd.
- Edice
- Monografie (KEY)
- Témata
- Popis jednotky
- Na obálce: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie
- Bibliografie
- Obsahuje bibliografii a rejstřík
- ISBN
- 978-80-7418-208-2