Grilujeme doma i na zahradě : praktické rady a více než 190 receptů

Chci si vypůjčit

Úvodní část seznamuje s různými druhy grilů i s potřebným vybavením. Uvádí hlavní zásady při výběru surovin a poradí při přípravě masa ke grilování. Těžiště publikace tvoří recepty pro přípravu masových pokrmů (vepřové, hovězí, skopové, drůbež, ryby), dále toastů, sladkostí apod. Závěr obsahuje předpisy na přípravu celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Pavel Martin
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
152 s., [8] s. barev. obr. příl. ; 21 cm
Vydáno
Praha : Československý spisovatel, 2012
Vydání
Vyd. 2.
Témata
Popis jednotky
Obsahuje rejstřík
ISBN
978-80-7459-085-6

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
SVKHK
3. NP
V641.55/.56 A0-23974