Kouzla ze zeleniny a ovoce

Chci si vypůjčit

Carving si u nás našel už mnoho příznivců. Dekorace z vyřezávané zeleniny a ovoce se běžně objevují na slavnostních stolech od pětihvězdičkových hotelů až po rodinné oslavy. V době, kdy každý hledá cestu, jak své hosty zaujmout, se carving určitě mnohým hodí. A často pomůže kuchařským adeptům v získání zajímavějšího celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Luděk Procházka, 1970-
Další autoři
Eliška Vostalová, 1994-
Miloš Skořepa, 1982-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
112 s. : barev. il., portréty ; 31 cm
Vydáno
Praha : Ikar, 2012
Vydání
Vyd. 1.
Témata
Popis jednotky
Obálkový podnázev: carving pro začátečníky i pokročilé, postupy krok za krokem
ISBN
978-80-249-1830-3

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
SVKHK
3. NP
V641/642 A1-3368