Tradiční jídla česko-bavorského příhraničí = Traditionelle Gerichte des böhmisch-bayerischen Grenzgebietes

Chci si vypůjčit

Kniha obsahuje desítky receptů lidové kuchyně z české - chodské a bavorské strany hranice, které jsou rozděleny do jednotlivých kapitol: polévky, hlavní jídla, omáčky, přílohy, sladkosti, pochutiny. V úvodní kapitole jsou obsaženy historické fotografie vztahující se k tématu knihy. Publikace je doplněna množstvím barevných fotografií celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Josef Nejdl
Další autoři
Muzeum Chodska (Domažlice, Česko)
Plzeňský kraj (Česko : 2000-). Krajský úřad. Odbor kultury, památkové péče a cestovního ruchu
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
95 s. : il. (převážně barev.) ; 25 cm
Vydáno
V Domažlicích : Ve spolupráci s Muzeem Chodska v Domažlicích a za podpory Plzeňského kraje vydalo Nakladatelství Českého lesa, 2010
Vydání
Vyd. 1.
Témata
Popis jednotky
CH 3.5
ISBN
978-80-87316-09-2

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
SVKHK
Sklad - do 45 min.
A0-14492