Pod pokličkou. 3, Popelky v české kuchyni

Chci si vypůjčit

Váháte, po jaké potravině sáhnout, když potřebujete posílit imunitu, zrak či potenci, nebo naopak otupit účinky nežádoucích bakterií a virů? Nevíte, co je to amarant, oskeruše nebo topinambur? A neumíte si v kuchyni poradit s úpravou tofu, kuskusu, jehněčího, skopového nebo hlemýždího masa? Odpovědi, samozřejmě řádně okořeněné celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Monika Horsáková, 1970-
Další autoři
Kamila Teslíková
Jana Strýčková
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
210 s. : barev. il. ; 24 cm
Vydáno
Praha : Česká televize, 2008
Vydání
Vyd. 1.
Edice
Edice České televize
Témata
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
ISBN
978-80-85005-96-7

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
SVKHK
3. NP
V641/642 3. díl 810 347/3