Konservace potravin v domácnosti

Chci si vypůjčit

Praktická příručka pro konservování zeleniny, ovoce i masa v domácnosti. Autorka uvádí různé způsoby sterilisace (v parní lázni, v elektrické nebo plynové troubě, v zavařovacím hrnci s teploměrem, v otevřené nádobě a j.), poučuje o správném výběru a přípravě ovoce na kompoty, marmelády, povidla, rosoly a pod., popisuje pracovní celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Marie Havelková
Další autoři
Juliana Anna Fialová, 1902-1981
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
110 s. : il. ; 20 cm
Vydáno
Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1958
Vydání
2. vyd.
Edice
Řada potravinářské literatury (Státní nakladatelství technické literatury)
Témata
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
SVKHK
Sklad - do 45 min.
63 163