Mikroskopie masa a surovin živočišného původu
Cílem autorů příručky bylo souhrnné pojednání o vyšetřování uzenářských výrobků a zároveň ukázat celou šíři histologického zkoumání ve výzkumu masa a dát pracovníkům v tomto oboru aspoň stručné vodítko. U všech kapitol je uveden stručně přehled mikroskopické anatomie. Látka je seřazena zhruba podle jednotlivých soustav … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 174 s., [71] s. obr. příl., [4] barev. obr. příl. ; 21 cm
- Vydáno
-
Praha :
Státní nakladatelství technické literatury,
1956
- Vydání
- 1. vyd.
- Edice
- Řada potravinářské literatury (Státní nakladatelství technické literatury)
- Témata
- Popis jednotky
- 1500 výt.
Opravy - Uživatelské určení
- Určeno mistrům a technikům v podnicích masného průmyslu, studentům veterinární mediciny, fakulty potravinářské technologie a průmyslových škol
- Bibliografie
- Obsahuje bibliografické odkazy a rejstříky
- Navrhnout k digitalizaci
- Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:
MARC
LEADER | 00000nam a2200000 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000611771 | ||
003 | CZ HkSVK | ||
005 | 20130619145116.0 | ||
008 | 070821s1956 xr |||||||||||001|||cze | ||
015 | |a cnb000681273 | ||
035 | |a (OCoLC)85457005 | ||
040 | |a ABA001 |b cze |c OSA001 |d ABA001 |d HKA001 | ||
072 | 7 | |a 637 |x Živočišné produkty |2 Konspekt |9 24 | |
072 | 7 | |a 37.016 |x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice |2 Konspekt |9 22 | |
080 | |a 637.5 |2 MRF | ||
080 | |a 637.5+664.91/.95 |2 MRF | ||
080 | |a 637 |2 MRF | ||
080 | |a 57.086.2/.3 |2 MRF | ||
080 | |a 620.186/.187 |2 MRF | ||
080 | |a (075) |2 MRF | ||
100 | 1 | |a Böhm, Rudolf, |d 1925-2008 |7 jk01012527 |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Mikroskopie masa a surovin živočišného původu / |c Rudolf Böhm, Vladimír Pleva |
250 | |a 1. vyd. | ||
260 | |a Praha : |b Státní nakladatelství technické literatury, |c 1956 | ||
300 | |a 174 s., [71] s. obr. příl., [4] barev. obr. příl. ; |c 21 cm | ||
490 | 1 | |a Řada potravinářské literatury | |
500 | |a 1500 výt. | ||
500 | |a Opravy | ||
504 | |a Obsahuje bibliografické odkazy a rejstříky | ||
521 | 8 | |a Určeno mistrům a technikům v podnicích masného průmyslu, studentům veterinární mediciny, fakulty potravinářské technologie a průmyslových škol | |
650 | 0 | 7 | |a maso |7 ph122657 |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a masné výrobky |7 ph122655 |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a živočišné produkty |7 ph128043 |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a mikroskopické zkoumání materiálů |7 ph229487 |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a mikroskopie |7 ph135406 |2 czenas |
655 | 7 | |a učebnice |7 fd133770 |2 czenas | |
700 | 1 | |a Pleva, Vladimír, |d 1926- |7 uzp2009545465 |4 aut | |
830 | 0 | |a Řada potravinářské literatury (Státní nakladatelství technické literatury) | |
990 | |a BK | ||
996 | # | # | |b 231040649902 |c 49 818 |l SVKHK |r Sklad - do 45 min. |n 000 |p PV |w 000611771 |u 000010 |e HKA001 |j HKA50 |s A |a 0 |a 24 |t HKA001.HKA01000611771.HKA50000611771000010 |
996 | # | # | |b 231040717545 |c 49 818a |l SVKHK |r Sklad - do 45 min. |n 001 |w 000611771 |u 000020 |e HKA001 |j HKA50 |s A |a 0 |a 24 |t HKA001.HKA01000611771.HKA50000611771000020 |
910 | |a HKA001 |b 49 818 |