Mikroskopie masa a surovin živočišného původu

Chci si vypůjčit

Cílem autorů příručky bylo souhrnné pojednání o vyšetřování uzenářských výrobků a zároveň ukázat celou šíři histologického zkoumání ve výzkumu masa a dát pracovníkům v tomto oboru aspoň stručné vodítko. U všech kapitol je uveden stručně přehled mikroskopické anatomie. Látka je seřazena zhruba podle jednotlivých soustav celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Rudolf Böhm, 1925-2008
Další autoři
Vladimír Pleva, 1926-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
174 s., [71] s. obr. příl., [4] barev. obr. příl. ; 21 cm
Vydáno
Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1956
Vydání
1. vyd.
Edice
Řada potravinářské literatury (Státní nakladatelství technické literatury)
Témata
Popis jednotky
1500 výt.
Opravy
Uživatelské určení
Určeno mistrům a technikům v podnicích masného průmyslu, studentům veterinární mediciny, fakulty potravinářské technologie a průmyslových škol
Bibliografie
Obsahuje bibliografické odkazy a rejstříky
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

MARC

LEADER 00000nam a2200000 a 4500
001 000611771
003 CZ HkSVK
005 20130619145116.0
008 070821s1956 xr |||||||||||001|||cze
015 |a cnb000681273 
035 |a (OCoLC)85457005 
040 |a ABA001  |b cze  |c OSA001  |d ABA001  |d HKA001 
072 7 |a 637  |x Živočišné produkty  |2 Konspekt  |9 24 
072 7 |a 37.016  |x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice  |2 Konspekt  |9 22 
080 |a 637.5  |2 MRF 
080 |a 637.5+664.91/.95  |2 MRF 
080 |a 637  |2 MRF 
080 |a 57.086.2/.3  |2 MRF 
080 |a 620.186/.187  |2 MRF 
080 |a (075)  |2 MRF 
100 1 |a Böhm, Rudolf,  |d 1925-2008  |7 jk01012527  |4 aut 
245 1 0 |a Mikroskopie masa a surovin živočišného původu /  |c Rudolf Böhm, Vladimír Pleva 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Státní nakladatelství technické literatury,  |c 1956 
300 |a 174 s., [71] s. obr. příl., [4] barev. obr. příl. ;  |c 21 cm 
490 1 |a Řada potravinářské literatury 
500 |a 1500 výt. 
500 |a Opravy 
504 |a Obsahuje bibliografické odkazy a rejstříky 
521 8 |a Určeno mistrům a technikům v podnicích masného průmyslu, studentům veterinární mediciny, fakulty potravinářské technologie a průmyslových škol 
650 0 7 |a maso  |7 ph122657  |2 czenas 
650 0 7 |a masné výrobky  |7 ph122655  |2 czenas 
650 0 7 |a živočišné produkty  |7 ph128043  |2 czenas 
650 0 7 |a mikroskopické zkoumání materiálů  |7 ph229487  |2 czenas 
650 0 7 |a mikroskopie  |7 ph135406  |2 czenas 
655 7 |a učebnice  |7 fd133770  |2 czenas 
700 1 |a Pleva, Vladimír,  |d 1926-  |7 uzp2009545465  |4 aut 
830 0 |a Řada potravinářské literatury (Státní nakladatelství technické literatury) 
990 |a BK 
996 # # |b 231040649902  |c 49 818  |l SVKHK  |r Sklad - do 45 min.  |n 000  |p PV  |w 000611771  |u 000010  |e HKA001  |j HKA50  |s A  |a 0  |a 24  |t HKA001.HKA01000611771.HKA50000611771000010 
996 # # |b 231040717545  |c 49 818a  |l SVKHK  |r Sklad - do 45 min.  |n 001  |w 000611771  |u 000020  |e HKA001  |j HKA50  |s A  |a 0  |a 24  |t HKA001.HKA01000611771.HKA50000611771000020 
910 |a HKA001  |b 49 818