Mikroskopie masa a surovin živočišného původu
Cílem autorů příručky bylo souhrnné pojednání o vyšetřování uzenářských výrobků a zároveň ukázat celou šíři histologického zkoumání ve výzkumu masa a dát pracovníkům v tomto oboru aspoň stručné vodítko. U všech kapitol je uveden stručně přehled mikroskopické anatomie. Látka je seřazena zhruba podle jednotlivých soustav … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 174 s., [71] s. obr. příl., [4] barev. obr. příl. ; 21 cm
- Vydáno
-
Praha :
Státní nakladatelství technické literatury,
1956
- Vydání
- 1. vyd.
- Edice
- Řada potravinářské literatury (Státní nakladatelství technické literatury)
- Témata
- Popis jednotky
- 1500 výt.
Opravy - Uživatelské určení
- Určeno mistrům a technikům v podnicích masného průmyslu, studentům veterinární mediciny, fakulty potravinářské technologie a průmyslových škol
- Bibliografie
- Obsahuje bibliografické odkazy a rejstříky
- Navrhnout k digitalizaci
- Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny: