Mikroskopie masa a surovin živočišného původu

Chci si vypůjčit

Cílem autorů příručky bylo souhrnné pojednání o vyšetřování uzenářských výrobků a zároveň ukázat celou šíři histologického zkoumání ve výzkumu masa a dát pracovníkům v tomto oboru aspoň stručné vodítko. U všech kapitol je uveden stručně přehled mikroskopické anatomie. Látka je seřazena zhruba podle jednotlivých soustav celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Rudolf Böhm, 1925-2008
Další autoři
Vladimír Pleva, 1926-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
174 s., [71] s. obr. příl., [4] barev. obr. příl. ; 21 cm
Vydáno
Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1956
Vydání
1. vyd.
Edice
Řada potravinářské literatury (Státní nakladatelství technické literatury)
Témata
Popis jednotky
1500 výt.
Opravy
Uživatelské určení
Určeno mistrům a technikům v podnicích masného průmyslu, studentům veterinární mediciny, fakulty potravinářské technologie a průmyslových škol
Bibliografie
Obsahuje bibliografické odkazy a rejstříky
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
SVKHK
Sklad - do 45 min.
49 818
Absenčně
Načítá se…
SVKHK
Sklad - do 45 min.
49 818a