Technologie pro 3. ročník středních průmyslových škol potravinářské technologie : obor 071-04/2 - zpracování mouky

Chci si vypůjčit

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jaroslava Žáková
Další autoři
Jan Skoupil
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
226 s. : il.
Vydáno
Praha : Státní pedagogické nakladatelství, 1964
Vydání
1. vyd.
Edice
Učebnice odborných a středních odborných škol
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

MARC

LEADER 00000nam a22000001a 4500
001 000602767
003 CZ HkSVK
005 20101102090418.0
008 070315s1964 xr |||||||||||||||||cze
040 |a ABA001  |b cze  |c BOA001  |d ABA001  |d HKA001 
080 |a 664.6(075.3)  |2 MRF 
100 1 |a Žáková, Jaroslava  |7 jx20070125012  |4 aut 
245 1 0 |a Technologie pro 3. ročník středních průmyslových škol potravinářské technologie :  |b obor 071-04/2 - zpracování mouky /  |c Jaroslava Žáková, Jan Skoupil 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Státní pedagogické nakladatelství,  |c 1964 
300 |a 226 s. :  |b il. 
490 1 |a Učebnice odborných a středních odborných škol 
700 1 |a Skoupil, Jan  |7 jk01111596  |4 aut 
830 0 |a Učebnice odborných a středních odborných škol 
990 |a BK 
996 # # |b 231040682971  |c I-107 848  |l SVKHK  |r Sklad - do 45 min.  |n 000  |w 000602767  |u 000010  |e HKA001  |j HKA50  |s A  |a 0  |a 24  |t HKA001.HKA01000602767.HKA50000602767000010 
910 |a HKA001  |b I-107 848 
964 |a Pečivo - výroba - technologie - učebnice stř. prům. škol (3. roč.) 
964 |a Potravinářství - technologie - učebnice stř. prům. škol (3. roč.) 
964 |a Chléb - výroba - technologie - učebnice stř. prům. škol (3. roč.)