Technologie pro 3. ročník středních průmyslových škol potravinářské technologie : obor 071-04/2 - zpracování mouky
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 226 s. : il.
- Vydáno
-
Praha :
Státní pedagogické nakladatelství,
1964
- Vydání
- 1. vyd.
- Edice
- Učebnice odborných a středních odborných škol
- Navrhnout k digitalizaci
- Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:
MARC
LEADER | 00000nam a22000001a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000602767 | ||
003 | CZ HkSVK | ||
005 | 20101102090418.0 | ||
008 | 070315s1964 xr |||||||||||||||||cze | ||
040 | |a ABA001 |b cze |c BOA001 |d ABA001 |d HKA001 | ||
080 | |a 664.6(075.3) |2 MRF | ||
100 | 1 | |a Žáková, Jaroslava |7 jx20070125012 |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Technologie pro 3. ročník středních průmyslových škol potravinářské technologie : |b obor 071-04/2 - zpracování mouky / |c Jaroslava Žáková, Jan Skoupil |
250 | |a 1. vyd. | ||
260 | |a Praha : |b Státní pedagogické nakladatelství, |c 1964 | ||
300 | |a 226 s. : |b il. | ||
490 | 1 | |a Učebnice odborných a středních odborných škol | |
700 | 1 | |a Skoupil, Jan |7 jk01111596 |4 aut | |
830 | 0 | |a Učebnice odborných a středních odborných škol | |
990 | |a BK | ||
996 | # | # | |b 231040682971 |c I-107 848 |l SVKHK |r Sklad - do 45 min. |n 000 |w 000602767 |u 000010 |e HKA001 |j HKA50 |s A |a 0 |a 24 |t HKA001.HKA01000602767.HKA50000602767000010 |
910 | |a HKA001 |b I-107 848 | ||
964 | |a Pečivo - výroba - technologie - učebnice stř. prům. škol (3. roč.) | ||
964 | |a Potravinářství - technologie - učebnice stř. prům. škol (3. roč.) | ||
964 | |a Chléb - výroba - technologie - učebnice stř. prům. škol (3. roč.) |