Koření a kořenící přípravky

Chci si vypůjčit

Výklad vychází z rozdělení koření rostlinného původu podle použitých částí rostliny do šesti skupin. V nich pak popisuje jednotlivé druhy, jejich vlastnosti a použití i metody zkoušení. Dále uvádí směsi koření a kořenící přípravky. Zmiňuje se i o zpracování a úpravě koření pro spotřebitelský trh, o jeho skladování a přejímce.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Zdeněk Žáček
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
133 s. : ill. ;
Vydáno
Praha : Vydavatelství obchodu, 1963
Vydání
1. vyd.
Edice
Knižnice zbožíznaleckých příruček ; sv. 9

MARC

LEADER 00000nam a22000002a 4500
001 000602623
003 CZ HkSVK
005 20070314074821.0
007 ta
008 070314s1963 xr |||||||||||||||||cze
040 |a ABA001  |b cze  |c HKA001  |d ABA001  |d BOA001  |d HKA001 
100 1 |a Žáček, Zdeněk  |7 jk01152955  |4 aut 
245 1 0 |a Koření a kořenící přípravky /  |c Zdeněk Žáček 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Vydavatelství obchodu,  |c 1963 
300 |a 133 s. :  |b ill. ; 
490 1 |a Knižnice zbožíznaleckých příruček ;  |v sv. 9 
830 0 |a Knižnice zbožíznaleckých příruček ;  |v sv. 9 
990 |a BK 
996 # # |b 231040682927  |c 98 735  |l SVKHK  |r Sklad - do 45 min.  |n 001  |w 000602623  |u 000010  |e HKA001  |j HKA50  |s A  |a 0  |a 24  |t HKA001.HKA01000602623.HKA50000602623000010 
910 |a HKA001  |b 98 735