Koření a kořenící přípravky
Výklad vychází z rozdělení koření rostlinného původu podle použitých částí rostliny do šesti skupin. V nich pak popisuje jednotlivé druhy, jejich vlastnosti a použití i metody zkoušení. Dále uvádí směsi koření a kořenící přípravky. Zmiňuje se i o zpracování a úpravě koření pro spotřebitelský trh, o jeho skladování a přejímce.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 133 s. : ill. ;
- Vydáno
-
Praha :
Vydavatelství obchodu,
1963
- Vydání
- 1. vyd.
- Edice
- Knižnice zbožíznaleckých příruček ;
sv. 9
MARC
LEADER | 00000nam a22000002a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000602623 | ||
003 | CZ HkSVK | ||
005 | 20070314074821.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 070314s1963 xr |||||||||||||||||cze | ||
040 | |a ABA001 |b cze |c HKA001 |d ABA001 |d BOA001 |d HKA001 | ||
100 | 1 | |a Žáček, Zdeněk |7 jk01152955 |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Koření a kořenící přípravky / |c Zdeněk Žáček |
250 | |a 1. vyd. | ||
260 | |a Praha : |b Vydavatelství obchodu, |c 1963 | ||
300 | |a 133 s. : |b ill. ; | ||
490 | 1 | |a Knižnice zbožíznaleckých příruček ; |v sv. 9 | |
830 | 0 | |a Knižnice zbožíznaleckých příruček ; |v sv. 9 | |
990 | |a BK | ||
996 | # | # | |b 231040682927 |c 98 735 |l SVKHK |r Sklad - do 45 min. |n 001 |w 000602623 |u 000010 |e HKA001 |j HKA50 |s A |a 0 |a 24 |t HKA001.HKA01000602623.HKA50000602623000010 |
910 | |a HKA001 |b 98 735 |