Koření a kořenící přípravky

Chci si vypůjčit

Výklad vychází z rozdělení koření rostlinného původu podle použitých částí rostliny do šesti skupin. V nich pak popisuje jednotlivé druhy, jejich vlastnosti a použití i metody zkoušení. Dále uvádí směsi koření a kořenící přípravky. Zmiňuje se i o zpracování a úpravě koření pro spotřebitelský trh, o jeho skladování a přejímce.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Zdeněk Žáček
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
133 s. : ill. ;
Vydáno
Praha : Vydavatelství obchodu, 1963
Vydání
1. vyd.
Edice
Knižnice zbožíznaleckých příruček ; sv. 9

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
SVKHK
Sklad - do 45 min.
98 735