Vejce, jejich ošetřování a zpracování

Chci si vypůjčit

Kniha přináší teoretické poznatky o biologickém složení a tvorbě vajec a technologii jejich ošetřování, třídění, skladování a průmyslového zpracování na různé vaječné výrobky.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Vítězslav Orel, 1926-2015
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
225 s. : il.
Vydáno
Praha : Sttání nakladatelství technické literatury, 1959
Vydání
1. vyd.
Edice
Řada potravinářské literatury
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
SVKHK
Sklad - do 45 min.
66 550a
Absenčně
Načítá se…
SVKHK
Sklad - do 45 min.
66 550