Návody k laboratornímu cvičení z všeobecné analýzy potravin

Chci si vypůjčit

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Další autoři
Jan Pokorný, 1928-2011
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské technologie
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
309 s.
Vydáno
Praha : SNTL, 1965
Vydání
2., zcela přeprac. vyd.
Edice
Učební texty vysokých škol
Popis jednotky
Vydavatel: Fakulta potravinářské technologie VŠCHT v Praze
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
SVKHK
Sklad - do 45 min.
I-111 636