Zvýšení dojivosti a obsahu bílkovin v kravském mléce : soupis literatury
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 16 s.
- Vydáno
-
Brno :
Univerzitní knihovna,
1966
- Edice
- Výběrové seznamy Universitní knihovny v Brně ;
č. 111
- Navrhnout k digitalizaci
- Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:
MARC
LEADER | 00000nam a22000001a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000349914 | ||
003 | CZ HkSVK | ||
005 | 20150127200718.0 | ||
008 | 040315 1966 xr e cze | ||
040 | |a HKA001 |b cze | ||
245 | 0 | 0 | |a Zvýšení dojivosti a obsahu bílkovin v kravském mléce : |b soupis literatury / |c sestavil František Chmelař a Dušan Štěpánek |
260 | |a Brno : |b Univerzitní knihovna, |c 1966 | ||
300 | |a 16 s. | ||
490 | 1 | |a Výběrové seznamy Universitní knihovny v Brně ; |v č. 111 | |
710 | 2 | |a Univerzitní knihovna (Brno, Česko) |7 kor47361 | |
700 | 1 | |a Chmelař, František, |d 1891-1971 |7 jk01050240 |4 com | |
700 | 1 | |a Štěpánek, Dušan |7 jx20050420015 |4 com | |
830 | 0 | |a Výběrové seznamy Universitní knihovny v Brně ; |v č. 111 | |
990 | |a BK | ||
996 | # | # | |b 231040191965 |c 119 883 |l SVKHK |r Sklad - do 45 min. |n 000 |w 000349914 |u 000010 |e HKA001 |j HKA50 |s A |a 0 |a 24 |t HKA001.HKA01000349914.HKA50000349914000010 |
910 | |a HKA001 |b 119 883 |