Zvýšení dojivosti a obsahu bílkovin v kravském mléce : soupis literatury

Chci si vypůjčit

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Další autoři
František Chmelař, 1891-1971
Dušan Štěpánek
Univerzitní knihovna (Brno, Česko)
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
16 s.
Vydáno
Brno : Univerzitní knihovna, 1966
Edice
Výběrové seznamy Universitní knihovny v Brně ; č. 111
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

MARC

LEADER 00000nam a22000001a 4500
001 000349914
003 CZ HkSVK
005 20150127200718.0
008 040315 1966 xr e cze
040 |a HKA001  |b cze 
245 0 0 |a Zvýšení dojivosti a obsahu bílkovin v kravském mléce :  |b soupis literatury /  |c sestavil František Chmelař a Dušan Štěpánek 
260 |a Brno :  |b Univerzitní knihovna,  |c 1966 
300 |a 16 s. 
490 1 |a Výběrové seznamy Universitní knihovny v Brně ;  |v č. 111 
710 2 |a Univerzitní knihovna (Brno, Česko)  |7 kor47361 
700 1 |a Chmelař, František,  |d 1891-1971  |7 jk01050240  |4 com 
700 1 |a Štěpánek, Dušan  |7 jx20050420015  |4 com 
830 0 |a Výběrové seznamy Universitní knihovny v Brně ;  |v č. 111 
990 |a BK 
996 # # |b 231040191965  |c 119 883  |l SVKHK  |r Sklad - do 45 min.  |n 000  |w 000349914  |u 000010  |e HKA001  |j HKA50  |s A  |a 0  |a 24  |t HKA001.HKA01000349914.HKA50000349914000010 
910 |a HKA001  |b 119 883