Zvýšení dojivosti a obsahu bílkovin v kravském mléce : soupis literatury

Chci si vypůjčit

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
František Chmelař, 1891-1971
Další autoři
Dušan Štěpánek
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
16 s. ; 8°
Vydáno
Brno : Universitní knihovna, 1966
Edice
Výběrové seznamy Universitní knihovny v Brně
Popis jednotky
Obsahuje rejstřík
400 výt.
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 24 hodin
X-0559.224
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 24 hodin
X-0559.224
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 24 hodin
X-0559.224
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 24 hodin
X-0559.224
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 24 hodin
X-0559.224