Tajemství židovské kuchyně, aneb, 270 tradičních židovských receptů

Chci si vypůjčit

Kniha nabízí nejen zasvěcený pohled do tajů kulinářského umění, ale také stručný úvod týkající se židovské historie, tradice, náboženství a svátků, jež jsou s konkrétními recepty v úzkém spojení.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
František Janalík, 1938-2007
Další autoři
Jiří Marhold, 1932-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
199 s. : il. ; 21 cm
Vydáno
Praha : Plot, 2003
Vydání
Vyd. 2.
Edice
Prostřeno
Témata
ISBN
80-86523-23-3

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
SVKHK
3. NP
V641.55/.56 805 240