Technologie přípravy pokrmů 5 : učebnice pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař - kuchařka, kuchař - číšník, číšník - servírka, a pro hotelové školy

Chci si vypůjčit

Učebnice pro výuku předmětu technologie přípravy pokrmů, obsahuje studenou kuchyni,zásady dietního stravování,gastronomická pravidla pro různé příležitosti.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Další autoři
Hana Sedláčková, 1925-2020
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
135 s., [16] s. obr. příl. ; 30 cm
Vydáno
Praha : Fortuna, 2003
Vydání
1. vyd.
Edice
Učebnice = Fortuna Fortuna = učebnice
Témata
Bibliografie
Obsahuje bibliografie
ISBN
80-7168-863-0

MARC

LEADER 00000nam a2200000 a 4500
001 000333473
003 CZ HkSVK
005 20031121000000.0
008 030917 2003 xr e cze
015 |a cnb001286167 
020 |a 80-7168-863-0 
040 |a HKA001  |b cze 
080 |a 642.5(075.3)  |2 MRF 
080 |a 641.55/.56(075.3)  |2 MRF 
245 0 0 |a Technologie přípravy pokrmů 5 :  |b učebnice pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař - kuchařka, kuchař - číšník, číšník - servírka, a pro hotelové školy /  |c Hana Sedláčková ... [et al.] 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Fortuna,  |c 2003 
300 |a 135 s., [16] s. obr. příl. ;  |c 30 cm 
490 1 |a Učebnice = Fortuna Fortuna = učebnice 
504 |a Obsahuje bibliografie 
653 0 |a jídla 
653 0 |a příprava 
653 0 |a technologie 
653 0 |a učebnice 
653 0 |a učiliště střední odborná 
700 1 |a Sedláčková, Hana,  |d 1925-2020  |7 jk01110537  |4 aut 
830 0 |a Učebnice = Fortuna Fortuna = učebnice 
990 |a BK 
996 # # |b 231040423233  |c I-757 117  |l SVKHK  |r Sklad - do 45 min.  |n 007  |p P  |w 000333473  |u 000010  |e HKA001  |j HKA50  |s A  |a 0  |a 24  |t HKA001.HKA01000333473.HKA50000333473000010 
910 |a HKA001  |b I-757 117