Víme, co jíme? : geneticky modifikované organismy, alergie a další rizika z potravin

Chci si vypůjčit

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jaroslav Drobník, 1929-2012
Další autoři
Václav Špičák, 1929-2019
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
30 s. ; 21 cm
Vydáno
Praha : Ústav zemědělských a potravinářských informací, 2002
Edice
Potravinářské informace ; 2 (2002)
Témata
ISBN
80-7271-114-8
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

MARC

LEADER 00000nam a2200000 a 4500
001 000330635
003 CZ HkSVK
005 20031029000000.0
008 030818 2002 xr e cze
015 |a cnb001240995 
020 |a 80-7271-114-8 
040 |a HKA001  |b cze 
080 |a 612.392(076.3)  |2 MRF 
080 |a 631.528.6(076.3)  |2 MRF 
080 |a 366.43(076.3)  |2 MRF 
080 |a 57.083.32  |2 MRF 
100 1 |a Drobník, Jaroslav,  |d 1929-2012  |7 jk01023093  |4 aut 
245 1 0 |a Víme, co jíme? :  |b geneticky modifikované organismy, alergie a další rizika z potravin /  |c Jaroslav Drobník, Václav Špičák 
260 |a Praha :  |b Ústav zemědělských a potravinářských informací,  |c 2002 
300 |a 30 s. ;  |c 21 cm 
490 1 |a Potravinářské informace ;  |v 2 (2002) 
653 0 |a potraviny 
653 0 |a modifikace genetická 
653 0 |a alergie 
653 0 |a rizika zdravotní 
653 0 |a otázky 
653 0 |a řešení 
700 1 |a Špičák, Václav,  |d 1929-2019  |7 jn19981002473  |4 aut 
830 0 |a Potravinářské informace ;  |v 2 (2002) 
990 |a BK 
996 # # |b 231040425828  |c 756 774  |l SVKHK  |r Sklad - do 45 min.  |n 026  |p D  |w 000330635  |u 000010  |e HKA001  |j HKA50  |s A  |a 0  |a 24  |t HKA001.HKA01000330635.HKA50000330635000010 
910 |a HKA001  |b 756 774