Víme, co jíme? : geneticky modifikované organismy, alergie a další rizika z potravin
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 30 s. ; 21 cm
- Vydáno
-
Praha :
Ústav zemědělských a potravinářských informací,
2002
- Edice
- Potravinářské informace ;
2 (2002)
- Témata
- ISBN
- 80-7271-114-8
- Navrhnout k digitalizaci
- Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:
MARC
LEADER | 00000nam a2200000 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000330635 | ||
003 | CZ HkSVK | ||
005 | 20031029000000.0 | ||
008 | 030818 2002 xr e cze | ||
015 | |a cnb001240995 | ||
020 | |a 80-7271-114-8 | ||
040 | |a HKA001 |b cze | ||
080 | |a 612.392(076.3) |2 MRF | ||
080 | |a 631.528.6(076.3) |2 MRF | ||
080 | |a 366.43(076.3) |2 MRF | ||
080 | |a 57.083.32 |2 MRF | ||
100 | 1 | |a Drobník, Jaroslav, |d 1929-2012 |7 jk01023093 |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Víme, co jíme? : |b geneticky modifikované organismy, alergie a další rizika z potravin / |c Jaroslav Drobník, Václav Špičák |
260 | |a Praha : |b Ústav zemědělských a potravinářských informací, |c 2002 | ||
300 | |a 30 s. ; |c 21 cm | ||
490 | 1 | |a Potravinářské informace ; |v 2 (2002) | |
653 | 0 | |a potraviny | |
653 | 0 | |a modifikace genetická | |
653 | 0 | |a alergie | |
653 | 0 | |a rizika zdravotní | |
653 | 0 | |a otázky | |
653 | 0 | |a řešení | |
700 | 1 | |a Špičák, Václav, |d 1929-2019 |7 jn19981002473 |4 aut | |
830 | 0 | |a Potravinářské informace ; |v 2 (2002) | |
990 | |a BK | ||
996 | # | # | |b 231040425828 |c 756 774 |l SVKHK |r Sklad - do 45 min. |n 026 |p D |w 000330635 |u 000010 |e HKA001 |j HKA50 |s A |a 0 |a 24 |t HKA001.HKA01000330635.HKA50000330635000010 |
910 | |a HKA001 |b 756 774 |