Víme, co jíme? : geneticky modifikované organismy, alergie a další rizika z potravin

Chci si vypůjčit

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jaroslav Drobník, 1929-2012
Další autoři
Václav Špičák, 1929-2019
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
30 s. ; 21 cm
Vydáno
Praha : Ústav zemědělských a potravinářských informací, 2002
Edice
Potravinářské informace ; 2 (2002)
Témata
ISBN
80-7271-114-8
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
SVKHK
Sklad - do 45 min.
756 774