Chemie analytická a cvičení pro 3. ročník středních průmyslových škol potravinářské technologie : studijní obor 071-11/2 - konzervárenství a mrazírenství

Chci si vypůjčit

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
František Daněček, 1923-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
147 s. ; °
Vydáno
Praha : Státní pedagogické nakladatelství, 1967
Vydání
1. vyd.
Edice
Učebnice odborných a středních odborných škol
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

MARC

LEADER 00000nam a22000001a 4500
001 000297111
003 CZ HkSVK
005 20030127000000.0
008 030127 1967 xr e cze
040 |a HKA001  |b cze 
100 1 |a Daněček, František,  |d 1923-  |7 jk01021999  |4 aut 
245 1 0 |a Chemie analytická a cvičení pro 3. ročník středních průmyslových škol potravinářské technologie :  |b studijní obor 071-11/2 - konzervárenství a mrazírenství /  |c František Daněček 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Státní pedagogické nakladatelství,  |c 1967 
300 |a 147 s. ;  |c ° 
490 1 |a Učebnice odborných a středních odborných škol 
830 0 |a Učebnice odborných a středních odborných škol 
990 |a BK 
996 # # |b 231040390399  |c I-127 795  |l SVKHK  |r Sklad - do 45 min.  |n 000  |w 000297111  |u 000010  |e HKA001  |j HKA50  |s A  |a 0  |a 24  |t HKA001.HKA01000297111.HKA50000297111000010 
910 |a HKA001  |b I-127 795