Chemie analytická a cvičení pro 3. ročník středních průmyslových škol potravinářské technologie : studijní obor 071-11/2 - konzervárenství a mrazírenství

Chci si vypůjčit

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
František Daněček, 1923-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
147 s.
Vydáno
Praha : Státní pedagogické nakladatelství, 1967
Vydání
1. vyd.
Edice
Učebnice odborných a středních odborných škol
Popis jednotky
Rotaprint
Bibliografie
Bibliografie na s. 138-139
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
PK-N-0010.131