Ovocnictví

Chci si vypůjčit

Po objasnění významu ovoce ve výživě a v národním hospodářství věnuje pozornost botanickému rozdělení a morfologickým zvláštnostem ovocných druhů, růstu a vývoji ovocných dřevin, pomologii, rozmnožování, řezu, výživě ahnojeníovocných rostlin, zakládání a závlaze ovocných sadů, obdělávání půdy, sklizni a zásadám skladování celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Karel Červenka
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
368 s. : 77 il., 52 tab.
Vydáno
Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1967
Vydání
2. upr. vyd.
Edice
Rostlinná výroba

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
SVKHK
Sklad - do 45 min.
128 340a
Absenčně
Načítá se…
SVKHK
Sklad - do 45 min.
128 340