Přeskočit na obsah
Registrace
Přihlášení
Schránka:
0
položek
Schránka
(Plná)
Čeština
English
Umění obsluhy
Od 28. 7. do 8. 8. 2025 bude knihovna pro veřejnost uzavřena. Děkujeme za pochopení.
Ve všech polích
Ve všech polích (bez plných textů)
Název
Autor
Téma
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Umění obsluhy
Chci si vypůjčit
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor
František Dašek, 1905-
Další autoři
Jiří Kuliš
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
136 s.
Vydáno
Brno :
Interhotel,
1969
Vydání
1. vyd.
Jednotky
Metadata
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se
přihlásit
.
Dostupnost
Stav
Oddělení
Sbírka
Umístění
Více informací
Poznámka
Signatura
Absenčně
Načítá se…
SVKHK
Sklad - do 45 min.
148 056
Pro správnou funkci je třeba mít zapnutý JavaScript.
Zobrazit citace
Poslat e-mailem
Exportovat záznam
Exportovat jako MARC
Exportovat jako MARCXML
Exportovat jako RDF
Exportovat jako RIS
Exportovat jako BIBFRAME
Exportovat jako stručný záznam pro tisk
Exportovat jako úplný záznam pro tisk
Trvalý odkaz
Přidat do oblíbených
Sdílet záznam
Vložit do schránky
Odstranit ze schránky
Podobné
Gastronomický cestopis a recepty světové kuchyně pro kuchaře, labužníky i turisty a jiné světoběžníky
František Dašek, 1905-
Hotelový provoz
František Dašek, 1905-
Pohostinství
František Dašek, 1905-
Kdo je to maître d'hôtel?
Jiří Kuliš
70 předkrmů
František Dašek, 1905-