Hospodářské počty pro 3. ročník střední školy společného stravování, obor - 125-01/2 - provoz a ekonomika společného stravování

Chci si vypůjčit

Počet procentový a promilový. Základní výpočty ve společném stravování. Kalkulace ve společném stravování.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jan Balihar, 1901-1970
Další autoři
Aleš Lukavec
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
100 s.
Vydáno
Praha : Státní pedagogické nakladatelství, 1964
Vydání
1. vyd.
Edice
Učební texty odborných a středních odborných škol
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
SVKHK
Sklad - do 45 min.
I-105 936