Řízky pokaždé jinak

Chci si vypůjčit

Souhrn předpisů na řízky ze všech druhů masa, ze zvěřiny, drůbeže a ryb, zeleniny, těstovin a sýrů, vnitřností a uzenin. Doplněny jsou předpisy na speciální přílohy k řízkům, na saláty i omáčky a uvedeny radami k úspěšné přípravě pokrmu

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Josef Bajtek
Další autoři
Jiří Kuliš
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
157 s.
Vydáno
Praha : Merkur, 1969
Vydání
1. vyd.

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
SVKHK
Sklad - do 45 min.
147 371