Fondue ze sýra, masa i zeleniny : 222 receptů na pohoštění na úrovni

Chci si vypůjčit

222 receptů na pohoštění na úrovni.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Pavel Martin
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
114 s. ; 20 cm
Vydáno
Praha : I. Železný, 2000
Vydání
Vyd. 1.
Edice
Knížky dostupné každému. Praktické recepty ; sv. 21
Témata
Bibliografie
Obsahuje rejstřík
ISBN
80-240-1925-6
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

MARC

LEADER 00000nam a2200000 a 4500
001 000236459
003 CZ HkSVK
005 20210905101436.0
008 010525s2000 xr e f 0 cze
015 |a cnb000987903 
020 |a 80-240-1925-6 
040 |a HKA001  |b cze 
072 7 |a 641  |x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla  |2 Konspekt  |9 19 
100 1 |a Martin, Pavel  |7 jn20001103238  |4 aut 
245 1 0 |a Fondue ze sýra, masa i zeleniny :  |b 222 receptů na pohoštění na úrovni /  |c Pavel Martin 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b I. Železný,  |c 2000 
300 |a 114 s. ;  |c 20 cm 
490 1 |a Knížky dostupné každému.  |a Praktické recepty ;  |v sv. 21 
504 |a Obsahuje rejstřík 
650 0 7 |a fondue  |7 ph114561  |2 czenas 
650 0 7 |a sýrová jídla  |7 ph126406  |2 czenas 
650 0 7 |a masitá jídla  |7 ph115232  |2 czenas 
650 0 7 |a zeleninová jídla  |7 ph116751  |2 czenas 
655 7 |a kuchařské recepty  |7 fd132687  |2 czenas 
830 0 |a Knížky dostupné každému.  |p Praktické recepty ;  |v sv. 21 
990 |a BK 
996 # # |b 231040216070  |c 749 881  |l SVKHK  |r Sklad - do 45 min.  |n 003  |p N  |w 000236459  |u 000010  |e HKA001  |j HKA50  |s A  |a 0  |a 24  |t HKA001.HKA01000236459.HKA50000236459000010 
910 |a HKA001  |b 749 881