Fondue ze sýra, masa i zeleniny : 222 receptů na pohoštění na úrovni

Chci si vypůjčit

222 receptů na pohoštění na úrovni.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Pavel Martin
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
114 s. ; 20 cm
Vydáno
Praha : I. Železný, 2000
Vydání
Vyd. 1.
Edice
Knížky dostupné každému. Praktické recepty ; sv. 21
Témata
Bibliografie
Obsahuje rejstřík
ISBN
80-240-1925-6
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
SVKHK
Sklad - do 45 min.
749 881