Tibetská a indická skorovegetariánská kuchařka : (moderní a levná kuchyně)

Chci si vypůjčit

O čem je kniha Tibetská a indická skorovegetariánská kuchařka? Zdravé recepty z indické kuchyně. Kniha obsahuje recepty na tradiční jídla i nápoje z indické kuchyně. Naleznete zde inspiraci pro zdravé vaření, ať už pro běžný den nebo speciální příležitost.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Roman Šubrt, 1961-
Další autoři
Olga Šubrtová
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
32 s.
Vydáno
České Budějovice : R. Šubrt, 1991
Témata
ISBN
80-900005-4-1
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
SVKHK
Sklad - do 45 min.
723 731
Absenčně
Načítá se…
SVKHK
Sklad - do 45 min.
723 731a