Zmrazené potraviny v průmyslu a v domácnosti

Chci si vypůjčit

Způsoby manipulace se zmrazenými potravinami a předpisy na přípravu pokrmů z těchto potravin.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Miroslav Smotlacha, 1920-2007
Další autoři
Jitka Horáčková
Bohuslava Nosková
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
263 s.
Vydáno
Praha : Avicenum, 1988
Vydání
1. vyd.

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
SVKHK
Sklad - do 45 min.
629 002
Absenčně
Načítá se…
SVKHK
Sklad - do 45 min.
629 002a
Absenčně
Načítá se…
SVKHK
Sklad - do 45 min.
629 002b