Konzervace pícnin senážováním

Chci si vypůjčit

Publikace uvádí nové metody konzervace pícnin, hodnotí na základě praktických výzkumů různé technologické postupy senážování, všímá si dopravy a ukládání do hermetických silážních věží a techniky vybírání i krmení.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Miroslav Preininger, 1927-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
247, [1] s. : il.
Vydáno
Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1971
Vydání
1. vyd.
Edice
Mechanizace, výstavba a vodní hospodářství
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
SVKHK
Sklad - do 45 min.
150 336
Absenčně
Načítá se…
SVKHK
Sklad - do 45 min.
150 336a