Pochoutky z brambor

Chci si vypůjčit

Soubor předpisů pro přípravu bramborových polévek, předkrmů, hlavních jídel, příkrmů, salátů, moučníků a pečiva, doplněný bramborovými specialitami světové kuchyně, mezinárodním slovníčkem bramborové kuchyně a slovníčkembramborových salátů v zahraniční kuchyni. Všechny uvedené předpisy jsou vyčísleny pro 4-5 osob.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Maryna Klimentová, 1905-1987
Další autoři
Svatopluk Štampach
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
229 s. : il.
Vydáno
Praha : Státní zdravotnické nakladatelství, 1968
Vydání
1. vyd.
Témata

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
SVKHK
Sklad - do 45 min.
144 295