Technologie pokrmů pro 1. ročník středních škol společného stravování
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 147 s.
- Vydáno
-
Praha :
Státní pedagogické nakladatelství,
1969
- Vydání
- 2/1 vyd.
- Edice
- Učebnice odborných učiišť a učňovských škol
- Navrhnout k digitalizaci
- Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:
MARC
LEADER | 00000nam a22000001a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000130256 | ||
003 | CZ HkSVK | ||
005 | 20131109150503.0 | ||
008 | 980918 1969 xr e cze | ||
040 | |a HKA001 |b cze | ||
100 | 1 | |a Hrdlička, Jiří |7 jx20050502020 |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Technologie pokrmů pro 1. ročník středních škol společného stravování / |c Jiří Hrdlička, Hana Sedláčková |
250 | |a 2/1 vyd. | ||
260 | |a Praha : |b Státní pedagogické nakladatelství, |c 1969 | ||
300 | |a 147 s. | ||
490 | 1 | |a Učebnice odborných učiišť a učňovských škol | |
700 | 1 | |a Sedláčková, Hana, |d 1925-2020 |7 jk01110537 |4 aut | |
830 | 0 | |a Učebnice odborných učiišť a učňovských škol | |
990 | |a BK | ||
996 | # | # | |b 231040193581 |c I-145 195 |l SVKHK |r Sklad - do 45 min. |n 000 |w 000130256 |u 000010 |e HKA001 |j HKA50 |s A |a 0 |a 24 |t HKA001.HKA01000130256.HKA50000130256000010 |
910 | |a HKA001 |b I-145 195 |