Technologie pokrmů pro 1. ročník středních škol společného stravování

Chci si vypůjčit

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jiří Hrdlička
Další autoři
Hana Sedláčková, 1925-2020
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
147 s.
Vydáno
Praha : Státní pedagogické nakladatelství, 1969
Vydání
2/1 vyd.
Edice
Učebnice odborných učiišť a učňovských škol
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

MARC

LEADER 00000nam a22000001a 4500
001 000130256
003 CZ HkSVK
005 20131109150503.0
008 980918 1969 xr e cze
040 |a HKA001  |b cze 
100 1 |a Hrdlička, Jiří  |7 jx20050502020  |4 aut 
245 1 0 |a Technologie pokrmů pro 1. ročník středních škol společného stravování /  |c Jiří Hrdlička, Hana Sedláčková 
250 |a 2/1 vyd. 
260 |a Praha :  |b Státní pedagogické nakladatelství,  |c 1969 
300 |a 147 s. 
490 1 |a Učebnice odborných učiišť a učňovských škol 
700 1 |a Sedláčková, Hana,  |d 1925-2020  |7 jk01110537  |4 aut 
830 0 |a Učebnice odborných učiišť a učňovských škol 
990 |a BK 
996 # # |b 231040193581  |c I-145 195  |l SVKHK  |r Sklad - do 45 min.  |n 000  |w 000130256  |u 000010  |e HKA001  |j HKA50  |s A  |a 0  |a 24  |t HKA001.HKA01000130256.HKA50000130256000010 
910 |a HKA001  |b I-145 195