Technologie pro 4. ročník SPŠ potravinářské technologie obor kvasná technologie

Chci si vypůjčit

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Josef Daněk, 1928-1999
Další autoři
Pavel Ferkl, 1928-
Stanislav Procházka, 1940 červen 6.-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
240 s.
Vydáno
Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1982
Vydání
1. vyd.

MARC

LEADER 00000nam a2200000 a 4500
001 000098323
003 CZ HkSVK
005 20120726130634.0
008 970721 1982 xr e cze
040 |a HKA001  |b cze 
100 1 |a Daněk, Josef,  |d 1928-1999  |7 jx20060621001  |4 aut 
245 1 0 |a Technologie pro 4. ročník SPŠ potravinářské technologie obor kvasná technologie /  |c Josef Daněk, Pavel Ferkl, Stanislav Procházka 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Státní nakladatelství technické literatury,  |c 1982 
300 |a 240 s. 
700 1 |a Ferkl, Pavel,  |d 1928-  |7 stk2008461841  |4 aut 
700 1 |a Procházka, Stanislav,  |d 1940 červen 6.-  |7 jn20000402055  |4 aut 
990 |a BK 
996 # # |b 231040142465  |c 609 965a  |l SVKHK  |r Sklad - do 45 min.  |n 000  |w 000098323  |u 000020  |e HKA001  |j HKA50  |s A  |a 0  |a 24  |t HKA001.HKA01000098323.HKA50000098323000020 
910 |a HKA001  |b 609 965