Analýza potravin. B, Sensorická analýza
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 39 s.
- Vydáno
-
Praha :
Státní nakladatelství technické literatury,
1986
- Vydání
- 1. vyd.
MARC
LEADER | 00000nam a2200000 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000044444 | ||
003 | CZ HkSVK | ||
005 | 20170622101913.0 | ||
008 | 980127 1986 xr e cze | ||
040 | |a HKA001 |b cze | ||
100 | 1 | |a Pokorný, Jan, |d 1928-2011 |7 jk01100050 |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Analýza potravin. |n B, |p Sensorická analýza / |c Jan Pokorný, Jiří Davídek |
246 | 3 | 0 | |a Sensorická analýza |
250 | |a 1. vyd. | ||
260 | |a Praha : |b Státní nakladatelství technické literatury, |c 1986 | ||
300 | |a 39 s. | ||
710 | 2 | |a Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. |b Fakulta potravinářské a biochemické technologie |7 ko20010091853 | |
700 | 1 | |a Davídek, Jiří, |d 1932-2015 |7 jk01022109 |4 aut | |
990 | |a BK | ||
996 | # | # | |b 231040058583 |c I-666 809 |l SVKHK |r Sklad - do 45 min. |n 003 |w 000044444 |u 000010 |e HKA001 |j HKA50 |s A |a 0 |a 24 |t HKA001.HKA01000044444.HKA50000044444000010 |
910 | |a HKA001 |b I-666 809 |