Analýza potravin. B, Sensorická analýza

Chci si vypůjčit

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jan Pokorný, 1928-2011
Další autoři
Jiří Davídek, 1932-2015
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
39 s.
Vydáno
Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1986
Vydání
1. vyd.

MARC

LEADER 00000nam a2200000 a 4500
001 000044444
003 CZ HkSVK
005 20170622101913.0
008 980127 1986 xr e cze
040 |a HKA001  |b cze 
100 1 |a Pokorný, Jan,  |d 1928-2011  |7 jk01100050  |4 aut 
245 1 0 |a Analýza potravin.  |n B,  |p Sensorická analýza /  |c Jan Pokorný, Jiří Davídek 
246 3 0 |a Sensorická analýza 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Státní nakladatelství technické literatury,  |c 1986 
300 |a 39 s. 
710 2 |a Vysoká škola chemicko-technologická v Praze.  |b Fakulta potravinářské a biochemické technologie  |7 ko20010091853 
700 1 |a Davídek, Jiří,  |d 1932-2015  |7 jk01022109  |4 aut 
990 |a BK 
996 # # |b 231040058583  |c I-666 809  |l SVKHK  |r Sklad - do 45 min.  |n 003  |w 000044444  |u 000010  |e HKA001  |j HKA50  |s A  |a 0  |a 24  |t HKA001.HKA01000044444.HKA50000044444000010 
910 |a HKA001  |b I-666 809