Vláknina potravy - význam ve výživě a v klinické medicíně
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 79 s. ; 20 cm
- Vydáno
-
Praha :
Avicenum,
1989
- Vydání
- 1. vyd.
- Edice
- Novinky v medicině ;
sv. 46
- Témata
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Absenčně
|
Načítá se…
|
SvkHK
|
Sklad - do 45 min.
|
673 446c | ||||
Absenčně
|
Načítá se…
|
SvkHK
|
Sklad - do 45 min.
|
673 446b | ||||
Absenčně
|
Načítá se…
|
SvkHK
|
Sklad - do 45 min.
|
673 446a |