Vláknina potravy - význam ve výživě a v klinické medicíně

Chci si vypůjčit

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Elvíra Zamrazilová
Další autoři
Jaroslav. Mayzlík
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
79 s. ; 20 cm
Vydáno
Praha : Avicenum, 1989
Vydání
1. vyd.
Edice
Novinky v medicině ; sv. 46
Témata

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
SvkHK
Sklad - do 45 min.
673 446c
Absenčně
Načítá se…
SvkHK
Sklad - do 45 min.
673 446b
Absenčně
Načítá se…
SvkHK
Sklad - do 45 min.
673 446a