Hygiena výživy v denní praxi
Publikace, zabývající se hygienou výživy ve společném stravování i v domácnostech, obsahuje i problematiku hygieny při výrobě, zpracování a distribuci surovin v potravinářském průmyslu i v obchodě. Autoři upozorňují na některá rizika při zacházení s potravinami a přístupnou formou zdůvodňují základy racionální výživy.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 170 s.
- Vydáno
-
Praha :
Avicenum,
1988
- Vydání
- 1. vyd.
- Témata
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Absenčně
|
Načítá se…
|
SVKHK
|
Sklad - do 45 min.
|
671 492 | ||||
Absenčně
|
Načítá se…
|
SVKHK
|
Sklad - do 45 min.
|
671 492b | ||||
Absenčně
|
Načítá se…
|
SVKHK
|
Sklad - do 45 min.
|
671 492a |