Hygiena výživy v denní praxi

Chci si vypůjčit

Publikace, zabývající se hygienou výživy ve společném stravování i v domácnostech, obsahuje i problematiku hygieny při výrobě, zpracování a distribuci surovin v potravinářském průmyslu i v obchodě. Autoři upozorňují na některá rizika při zacházení s potravinami a přístupnou formou zdůvodňují základy racionální výživy.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Karel Halačka, 1910-2002
Další autoři
Karel Návrat, 1927-
Bohumil Turek, 1935-2021
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
170 s.
Vydáno
Praha : Avicenum, 1988
Vydání
1. vyd.
Témata

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
SVKHK
Sklad - do 45 min.
671 492
Absenčně
Načítá se…
SVKHK
Sklad - do 45 min.
671 492b
Absenčně
Načítá se…
SVKHK
Sklad - do 45 min.
671 492a