Certifikovaná metodika odolnosti ovocných plodin k suchu v in vitro podmínkách

Chci si vypůjčit

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Petra Jiroutová
Další autoři
Zuzana Kovalíková
Univerzita Hradec Králové
Výzkumný a šlechtitelský ústav ovocnářský Holovousy
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
33 stran : barevné ilustrace ; 22 cm
Vydáno
[Holovousy] : Výzkumný a šlechtitelský ústav ovocnářský Holovousy s.r.o., 2021
Edice
Certifikovaná metodika
Témata
Popis jednotky
Nad názvem: Výzkumný a šlechtitelský ústav ovocnářský Holovousy s.r.o., Univerzita Hradec Králové
Bibliografie
Obsahuje bibliografie
ISBN
978-80-87030-81-3

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Dostupnost nelze načíst
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1464.037