Možnosti využití látek regulujících velikost zrna sladovnického ječmene a jeho složení : certifikovaná metodika

Chci si vypůjčit

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Luděk Hřivna, 1963-
Další autoři
Tomáš Gregor , Viera Šottníková , Roman Maco, Mendelova univerzita. Ústav technologie potravin
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
59 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 21 cm
Vydáno
Brno : Mendelova univerzita v Brně, 2020
Vydání
Vydání: první
Edice
Certifikovaná metodika
Témata
Popis jednotky
Nad názvem: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta, Ústav technologie potravin
200 výtisků
Bibliografie
Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
ISBN
978-80-7509-699-9

MARC

LEADER 00000nam a2200000 i 4500
001 nkc20203215393
003 CZ PrNK
005 20220912100618.0
007 ta
008 200420s2020 xr a f f 000 0 cze
015 |a cnb003215393 
020 |a 978-80-7509-699-9  |q (brožováno) 
035 |a (OCoLC)1250248531 
040 |a OLA001  |b cze  |e rda 
041 0 |a cze  |b cze  |b eng 
072 7 |a 663  |x Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 663.421  |2 MRF 
080 |a 633.01/.04  |2 MRF 
080 |a [631.57+637]-021.465  |2 MRF 
080 |a (083.744)  |2 MRF 
100 1 |a Hřivna, Luděk,  |d 1963-  |7 ola2007404870  |4 aut 
245 1 0 |a Možnosti využití látek regulujících velikost zrna sladovnického ječmene a jeho složení :  |b certifikovaná metodika /  |c Luděk Hřivna, Tomáš Gregor, Viera Šottníková, Roman Maco 
250 |a Vydání: první 
264 1 |a Brno :  |b Mendelova univerzita v Brně,  |c 2020 
300 |a 59 stran :  |b ilustrace (převážně barevné) ;  |c 21 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
490 1 |a Certifikovaná metodika 
500 |a Nad názvem: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta, Ústav technologie potravin 
500 |a 200 výtisků 
504 |a Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy 
546 |a České a anglické resumé 
650 0 7 |a sladovnický ječmen  |7 ph116174  |2 czenas 
650 0 7 |a pěstování polních rostlin  |7 ph183359  |2 czenas 
650 0 7 |a kvalita zemědělských produktů  |7 ph163865  |2 czenas 
650 0 9 |a malting barley  |2 eczenas 
650 0 9 |a field crops cultivation  |2 eczenas 
650 0 9 |a quality of agricultural products  |2 eczenas 
655 7 |a certifikované metodiky  |7 fd806827  |2 czenas 
655 9 |a certified methodology  |2 eczenas 
700 1 |a Gregor, Tomáš  |7 xx0098780  |4 aut 
700 1 |a Šottníková, Viera  |7 xx0242861  |4 aut 
700 1 |a Maco, Roman  |4 aut 
710 2 |a Mendelova univerzita.  |b Ústav technologie potravin  |7 olak2010609637  |4 pbl 
810 2 |a Mendelova univerzita.  |t Metodika  |0 s 
910 2 |a BOA001  |b 2-1452.248 
990 |a BK 
995 |a 01 
996 6 |b 2610833937  |c 2-1452.248  |l MZK  |r Sklad / do 1 hodiny  |n 0  |p p.v.  |w 001817765  |u 000010  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s P  |t BOA001.MZK01001761970.MZK50001817765000010 
996 7 |b 2610833938  |c 2-1452.248  |l MZK  |r Sklad / do 1 hodiny  |n 0  |p p.v.  |w 001817765  |u 000020  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s A  |t BOA001.MZK01001761970.MZK50001817765000020