Možnosti využití látek regulujících velikost zrna sladovnického ječmene a jeho složení : certifikovaná metodika

Get it

Saved in:

Bibliographic Details

Main Author
Luděk Hřivna, 1963-
Other Authors
Tomáš Gregor , Viera Šottníková , Roman Maco, Mendelova univerzita. Ústav technologie potravin
Document Type
Books
Physical Description
59 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 21 cm
Published
Brno : Mendelova univerzita v Brně, 2020
Edition
Vydání: první
Series
Certifikovaná metodika
Subjects
Item Description
Nad názvem: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta, Ústav technologie potravin
200 výtisků
Bibliography
Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
ISBN
978-80-7509-699-9

Holdings

Help
You have to be logged in for creating requests.
Availability Status Department Collection Location Description Note Call #
In-house only
Loading…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1452.248
Outside loan
Loading…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1452.248