Výběr z bulharské kuchyně

Chci si vypůjčit

Sto padesát předpisů k úpravě salátů, polévek, hlavních jídel masitých i bezmasých, různých ryb, pomazánek, moučníků i ovocných pochoutek.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Girgana Ivanova Petrova
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
30 s.
Vydáno
Praha : Práce, 1961
Edice
Sešity domácího hospodaření
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 24 hodin
X2-0451.154
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 24 hodin
X2-0451.153