Přeskočit na obsah
Registrace
Přihlášení
Schránka:
0
položek
Schránka
(Plná)
Čeština
English
Chcete si pochutnať?
Dne 19. 7. bude od 14:00 z důvodu uzavření knihovny zablokováno objednávání publikací a to do neděle 4. 8. Děkujeme za pochopení.
Ve všech polích
Ve všech polích (bez plných textů)
Název
Autor
Téma
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Geografické vyhledávání
Chcete si pochutnať?
Chci si vypůjčit
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor
Mária Hajková, 1923-2007
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
39 s. : il.
Vydáno
Bratislava :
Obzor,
1966
Vydání
2. vyd.
Témata
jídla
příprava jídla
kuchařské recepty
Jednotky
Metadata
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se
přihlásit
.
Dostupnost
Stav
Oddělení
Sbírka
Umístění
Více informací
Poznámka
Signatura
Měsíc
volné
MZK
Sklad / do 24 hodin
X2-0564.966
Pro správnou funkci je třeba mít zapnutý JavaScript.
Zobrazit citace
Poslat e-mailem
Exportovat záznam
Exportovat jako MARC
Exportovat jako MARCXML
Exportovat jako RDF
Exportovat jako RIS
Exportovat jako BIBFRAME
Exportovat jako stručný záznam pro tisk
Exportovat jako úplný záznam pro tisk
Trvalý odkaz
Přidat do oblíbených
Sdílet záznam
Vložit do schránky
Odstranit ze schránky
Podobné
200 nátierok
Eva Šafářová
Nápoje
Anna Marienková
Špeciality cudzích kuchýň
Ursula Winnington
Zakáľačkové špeciality
Juraj Lauko
Malá svetová kuchárka
Anna Vydrová
Načítá se…