Moderní obsluha

Chci si vypůjčit

Publikace seznamuje se základními znalostmi a pravidly v obsluze a se zásadami provozu špičkových a specializovaných pohostinských středisek.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jiří Černý, 1939-
Další autoři
Antonín Srkala
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
308 stran, 8 nečíslovaných stran obrazových příloh : ilustrace (některé barevné) ; 21 cm
Vydáno
Praha : IQ 147, 1997
Vydání
Vydání 3. (v IQ 147 první)
Témata
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

MARC

LEADER 00000nam a2200000 i 4500
001 001725285
003 CZ BrMZK
005 20200212090235.0
007 ta
008 200115s1997 xr af e f 000 0 cze
020 |q (Vázáno) :  |c Kč 229.00 
040 |a BOA001  |b cze  |e rda 
072 7 |a 642  |x Číšnictví. Servírování  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 642.6/.7  |2 MRF 
080 |a 642.63  |2 MRF 
080 |a 640.43/.46  |2 MRF 
080 |a (035)  |2 MRF 
100 1 |a Černý, Jiří,  |d 1939-  |7 jn19981002636  |4 aut 
245 1 0 |a Moderní obsluha /  |c Jiří Černý, Antonín Srkala 
250 |a Vydání 3. (v IQ 147 první) 
264 1 |a Praha :  |b IQ 147,  |c 1997 
300 |a 308 stran, 8 nečíslovaných stran obrazových příloh :  |b ilustrace (některé barevné) ;  |c 21 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
504 |a Obsahuje bibliografii 
650 0 7 |a stolničení  |7 ph126113  |2 czenas 
650 0 7 |a číšnictví  |7 ph128234  |2 czenas 
650 0 7 |a podávání jídel  |7 ph139300  |2 czenas 
650 0 7 |a podávání nápojů  |7 ph187937  |2 czenas 
650 0 7 |a pohostinská zařízení  |7 ph115775  |2 czenas 
655 7 |a příručky  |7 fd133209  |2 czenas 
700 1 |a Srkala, Antonín  |7 jk01120773  |4 aut 
910 |a BOA001  |b 2-1442.173 
990 |a BK 
991 |b 202002 
996 6 |b 2610812318  |c 2-1442.173  |l MZK  |r Sklad / do 1 hodiny  |n 0  |p dar  |w 001776870  |u 000010  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s P  |t BOA001.MZK01001725285.MZK50001776870000010