Moderní obsluha

Chci si vypůjčit

Publikace seznamuje se základními znalostmi a pravidly v obsluze a se zásadami provozu špičkových a specializovaných pohostinských středisek.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jiří Černý, 1939-
Další autoři
Antonín Srkala
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
308 stran, 8 nečíslovaných stran obrazových příloh : ilustrace (některé barevné) ; 21 cm
Vydáno
Praha : IQ 147, 1997
Vydání
Vydání 3. (v IQ 147 první)
Témata
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1442.173