Kuře na sto způsobů

Chci si vypůjčit

Sto předpisů na kuřecí polévky, předkrmy a saláty, na pokrmy z vařeného masa, na úpravu dušených, smažených a pečených kuřat, na minutky a moučníky z kuřecího masa. Předpisy jsou doplněny informacemi o technologiikuchařsképřípravy a používání koření a kořenících přípravků při úpravě pokrmů z kuřecího masa.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Dagmar Lánská
Další autoři
Bohumír Hlava, 1927-1997
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
31 s.
Vydáno
Praha : Práce, 1979
Vydání
2. vyd.
Edice
Sešity domácího hospodaření
Popis jednotky
Dostupné též v digitální podobě v aplikaci Kramerius

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 24 hodin
X2-0780.624-79