Výživa a dietetika : (hygiena krmiv)

Chci si vypůjčit

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jiří Dvořák, 1930-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
2 sv. (129, 130-274 s.) : il. ; 29 cm
Vydáno
Brno : Vysoká škola veterinární, 1987
Vydání
1. vyd.
Témata
Popis jednotky
450 výt.
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
1. díl 4-1422.273
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2. díl 4-1422.273