Bakterie mléčného kvašení, probiotika a fermentované mléčné výrobky

Chci si vypůjčit

Publikace seznamuje s poznatky fermentovaných mléčných výrobků, s vlastní technologií, s bakteriemi mléčného kvašení, jejich úlohou při vzniku těchto zdraví prospěšných výrobků.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
47 stran : barevné ilustrace, 1 mapa ; 21 cm
Vydáno
Praha : Potravinářská komora České republiky, Česká technologická platforma pro potraviny, 2018
Vydání
1. vydání
Témata
Popis jednotky
Název z obálky
Bibliografie
Obsahuje bibliografie
ISBN
978-80-88019-34-3

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1415.105